Home PageOver hippie chic

Over Hippie Chic

Mijn rondreis door Midden-Amerika was een enorme inspiratiebron. De mensen, natuur, eco-chic resorts, de handgemaakte, kleurrijke producten, de bohemian, hippie vibe op sommige plekken en de vele biologische, pure producten inspireerden mij enorm! Ik kreeg er ontzettend veel energie van en ik droomde er van om iets met de ideeën te doen.

Ik heb de inspiratie van handgemaakte producten, de boho, hippie vibe en pure materialen gevangen in deze Lifestyle webshop. Met een mooie selectie van mode- en woonaccessoires, maar ook inspiratie over een bohemian leven. Inspiratie die jouw dat typische peace, love & happiness gevoel geven. De producten die met zorg worden uitgezocht zijn vaak gemaakt van natuurlijke materialen, zijn handgemaakt en/of uniek. Én gemaakt met aandacht en respect voor de omgeving. Kortom producten en inspiratie waar je blij van wordt!

Ik hoop dat ik jullie hier ook mee kan inspireren en jullie dat heerlijke love, peace and happiness gevoel geef!

Samia Mulder
Hippie Chic
Jouw Ibiza Lifestyle Winkel